Quí­mica con las personas
Es lliura el Premi de Recerca Trencadís

Es lliura el Premi de Recerca Trencadís

BQ.
17/10/2017

S’ha atorgat el Premi de Recerca Trencadís, dotat amb 800 €, al treball titulat “Anàlisi fotogramètrica al Modernisme: La geometria dels sostres de Gaudí i Jujol”, de l’autor Andrés David Rojas Carrillo.

 

El treball pertany a l’alumne Andrés David Rojas Carrillo, del Col•legi Vedruna Sagrat Cor, que ha concorregut amb la tutoria del professor i arquitecte Albert Samper.

 

El Premi de Recerca Trencadís és una iniciativa dirigida als alumnes de tots els centres d’educació secundària del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre. Cada centre hi pot presentar fins a tres treballs d’investigació de Batxillerat que reuneixin determinats requisits. Repsol col•labora amb aquesta iniciativa amb una aportació econòmica de 15.000 €.

 

Aquesta convocatòria té l’objectiu de potenciar la recerca i la investigació fora de l’àmbit universitari, estimular l’alumnat en la realització de treballs de qualitat, educar els joves en la defensa pública dels treballs i incentivar els centres en la motivació dels seus alumnes per a la investigació.


Ver más noticias de Quí­mica con las personas