Quí­mica con las personas
Els pilots de l'equip Repsol Honda realitzaran una exhibició a Tarragona

Els pilots de l'equip Repsol Honda realitzaran una exhibició a Tarragona

BQ.
09/09/2016

Marc Márquez, Dani Pedrosa, Toni Bou, Takahisa Fujinami i Jaime Busto, estaran el divendres 30 de setembre a Tarragona, on participaran d’un esdeveniment esportiu de caràcter solidari que inclou, entre altres sorpreses, una exhibició de trial a la Tarraco Arena Plaça (TAP).

La recaptació de l’esdeveniment de l’Equip Repsol Honda serà destinada íntegrament a l’Escola Solc. La línia de treball d’aquest centre escolar va adreçada a la recuperació de l’infant amb necessitats educatives especials i a la recerca, adaptació i producció de material i mètodes de l’entorn del seu àmbit d’actuació.

Les entrades ja estan a la venda a través de tarragona.repsol.com, amb un cost simbòlic de 3 euros. Així mateix, el Complex Industrial ha posat en marxa un concurs per llençar preguntes als pilots al seu web tarragona.repsol.com. Un jurat escollirà les 5 millors preguntes i els guanyadors podran assistir junt amb un acompanyant a l’esdeveniment i viure l’experiència de conèixer i saludar personalment els pilots.

A més, entre els clients de les estacions de servei de Repsol, Campsa i Petronor de tota Tarragona se sortejarà la possibilitat de guanyar 5 entrades dobles per assistir a l’esdeveniment i conèixer personalment els pilots. Optaran al premi totes aquelles persones que realitzin una compra igual o superior a 20 euros en botiga, rentat o combustible.

 

Repsol Racing Tour

Des del 28 de setembre fins al 2 d’octubre estarà situat a la Rambla Nova el Repsol Racing Tour, un camió amb l’exposició gratuïta que recull, en 145 metres quadrats, peces clau en la història de la competició de motor a Espanya i on es desenvoluparan activitats per a tota la família.

 

La moto amb la qual Marc Márquez va guanyar el seu primer Mundial de MotoGP l’any 2013, una granota de competició de Dani Pedrosa, productes com carburants o llaunes de lubricants, vídeos i fotografies històriques composen el Repsol Racing Tour, pensat per a que tota la família pugui submergir-se en el món del motor i apropar-se a la història d’un equip campió. L’exposició compta també amb diversos espais interactius i tecnològics per millorar l’experiència dels visitants.


Ver más noticias de Quí­mica con las personas